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Gastronomie

Préparation de pizza artisanale

Gastronomie

Préparation de pizza artisanale

82 commentaires
Durée
3 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 20 personnes
Inclus :
Food
Proposé en
Anglais
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Préparation de pizza artisanale

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Préparation de pizza artisanale

82 commentaires
Durée
3 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 20 personnes
Inclus :
Food
Proposé en
Anglais

Ce que vous allez faire

Get your artisan pizza game on! Whether you are a beginner or an experienced home baker, Noel can help you unlock your inner pizza genius. He'll teach you the same recipes and artisan baking techniques he teaches to LA's best restaurant chefs so you can go back to your home kitchen and make great artisan pizza and bread in your own oven. It may sound crazy but Noel promises to set you on your way to making better pizza and bread than you get at most restaurants and pizzerias. He'll cover a variety of beginning, intermediate and advanced baking topics including flour types, hydration and how water affects the final product, yeast vs sourdough, mixing styles, artisan dough techniques and characteristics, controlling fermentation, oven techniques, topping preparation and home-hacks that everyone can do...

Votre hôte

Noel
2016
Membre d'Airbnb depuis
190
Voyageurs accueillis

Noel

The founder of Slow Rise Pizza Co, Noel Brohner is an APN (Associazione Pizzaioli Napoletani) USA Certified Pizziolo and a 25+ year restaurant veteran. The best restaurants in LA call him to launch and fine-tune their artisan pizza and bread programs including Bestia, Republique, Felix, Rose Cafe and Slice & Pint. If you follow the national restaurant scene, recently you may have noticed Noel consulting at RPM on the Water for Chef Doug Psaltis and Lettuce Entertain You in Chicago, at Free Play at the Banc of California Stadium for French Laundry alum Chef Tim Hollingsworth and most recently up in SF at the red hot Flour & Water Pizzeria with chef Thomas McNaughton. Besides having an A-List roster of private pizza catering clients, Noel also loves to share his artisan pizza and bread recipes and techniques with home bakers

Ce qui est inclus

Food
Artisan Pizza

Photos des voyageurs

Commentaires des voyageurs

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Le lieu

Surfas Culinary District is the oldest restaurant supply store in LA. They recently opened this new location and Noel is inaugurating their Test Kitchen by teaching pizza classes and doing monthly pop-ups. The neighborhood of Arlington Heights is definitely up and coming with lots of independent art galleries/studios and other early signs of gentrification. Also, the location is conveniently located just a two-minute drive from the 10 Fwy.

Disponibilité

Gardez ces informations à l'esprit

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et entièrement remboursée dans les 24 heures suivant l'achat.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

Un maximum de 20 voyageurs âgés de 12 ou plus peuvent participer.

Pièce d'identité officielle

Vous allez devoir vous prendre en photo et la photo prise devra correspondre à celle de votre pièce d'identité. Cette opération permet à Airbnb de confirmer qui participe réellement à l'expérience. Vous n'aurez à le faire qu'une seule fois.

Plus de conseils

Reminder: the storefront is on Washington Blvd but the Parking Lot and Entrance are on 3rd Ave just around the corner.
Noel
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Préparation de pizza artisanale
82 commentaires
À partir de 117€/personne
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À partir de 117€/personne