Aller directement au contenu
Cuisine

Cook and Eat Fish Menù in Town Centre

Cuisine

Cook and Eat Fish Menù in Town Centre

1 commentaire
Durée
3 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 4 personnes
Cuisine
Italien
Proposé en
Anglais
Cuisine

Cook and Eat Fish Menù in Town Centre

Cuisine

Cook and Eat Fish Menù in Town Centre

1 commentaire
Durée
3 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 4 personnes
Cuisine
Italien
Proposé en
Anglais

Au programme

You’ll be greeted with a welcome prosecco served with salt and pepper shrimp. Then we'll learn to prepare coffee tiramisu. It is a wonderful recipe made with Neapolitan coffee, Italian mascarpone cheese and chocolate chips. We will store the dessert in the fridge while creating fresh pasta from scratch that will be mixed with fresh seafood. The next step will be the main course: salt crusted fish or "crazy water style" according to the season. This meal explores how simple recipes are the best way to enhance fresh fish’s natural taste. At the end, you'll enjoy your own handmade food while relaxing with a good white or red wine. There is a lot to be said for good food, wine and conversation.

Cuisine

Cuisine

Expériences Airbnb
  • Des cuisiniers passionnés

    Découvrez des recettes traditionnelles et écoutez les anecdotes personnelles d'hôtes locaux.

  • Des cadres intimistes

    Partagez un repas dans des logements uniques, tels que des fermes privées ou des toits-terrasses secrets.

  • Des expériences approuvées par Airbnb

    L'authenticité des traditions culinaires de chaque expérience est évaluée.

Votre hôte

Antonino

Antonino

When I’d sit in my grandma's kitchen, she’d make pasta while sharing memories of her mom and grandma. It was then I realized my generation was missing something important: the handmade food techniques and traditions passed down through the ages. It was from this love for food that I became the executive chef and founder of Quanto Basta, the first street front cooking school in my town. It is a faithful copy of my grandmother's kitchen, where she preserved meat and cheese for winter by hanging them from the roof's chestnut support beams, and put fresh vegetables and fruit in glass jars filled with oil, vinegar, salt or sugar. Our conversations would go like this: Me: "How much salt are you putting in there, grandma?" She: "Quanto basta", that means…the quantity that's enough… Me: "And how much is q.b. (quanto basta)” And here we are :)

Ce qui est inclus

À manger
Welcome prosecco served with salt & pepper shrimps. First course: handmade pasta like gnocchi, ravioli, scialatielli served…
À boire
Still or sparkling water and local wine (white or red): a bottle for two guests.

Photos des voyageurs

Commentaires des voyageurs

Section de navigation pour les pages des commentaires

Le lieu

We'll be in the open chef's kitchen Quanto Basta Cooking School, a small street front restaurant in the center of town.

Disponibilité

À retenir

Préférences alimentaires

Sur demande, l'hôte peut s'adapter aux régimes alimentaires indiqués. Dans ce cas, vous devez l'en informer avant l'expérience.
Allergie aux fruits de mer
Allergie aux fruits de mer
Régime sans soja
Régime sans soja
Allergie à l'arachide
Allergie à l'arachide
Allergie aux noix
Allergie aux noix
Régime pesco-végétarien
Régime pesco-végétarien

Conditions d'annulation

Pour bénéficier d'un remboursement intégral, annulez au moins 7 jours avant la date de début de l'expérience ou jusqu'à 24 heures suivant l'achat.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

4 voyageurs maximum âgés de 18 ou plus peuvent participer. Chaque voyageur doit se renseigner sur les ingrédients utilisés et informer l'hôte de toute allergie ou restriction alimentaire. Les voyageurs doivent également tenir compte du fait que la…
Antonino
Cook and Eat Fish Menù in Town Centre
1 commentaire
À partir de 130€/personne
1 commentaire
À partir de 130€/personne