Aller directement au contenu
dégustation

Bug-Eating Adventures with The Bug Chef

dégustation

Bug-Eating Adventures with The Bug Chef

2 commentaires
Durée
1.5 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 46 personnes
Inclus :
À manger, À boire, Équipement
Proposé en
Anglais
dégustation

Bug-Eating Adventures with The Bug Chef

dégustation

Bug-Eating Adventures with The Bug Chef

2 commentaires
Durée
1.5 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 46 personnes
Inclus :
À manger, À boire, Équipement
Proposé en
Anglais

Au programme

Explore the world of edible insect cuisine. We'll learn about entomophagy—the fancy term for bug-eating—as it's practiced by people around the world. Bug-eating is now considered by Westerners to be the environmentally friendly alternative to eating beef, chicken, or other more conventional sources of protein. We’ll sample a smorgasbord of seasoned mealworms, dried ants from China, skewered locusts and a few surprises, plus insect-infused cocktails for those over 21 in the house. I'll give one of my famous bug-cooking demos, recruiting volunteers from the audience to help prepare and taste-test an array of edible insect treats. Still hungry? We’ll conclude with individual slices of delicious bug-topped pizzas, made especially for this event.

Votre hôte

David George

David George

Hi. I’m David, a member of the Atlas Obscura community I've been called The Godfather of Insect Cuisine. My book, The Eat-A-Bug Cookbook, was first published in 1998 and revised and updated in 2013. It's full of delectable recipes and glossy photos of gorgeous grasshoppers, ants, spiders, water bugs and other six- and eight-legged foods. As The Bug Chef, I've appeared everywhere from the Explorers Club, Smithsonian Institution and Ripley's Believe It or Not! museums to late night TV, where I've shared my cuisine with Conan O'Brien, James Corden, Anna Faris and Joy Behar of The View. Bug appetit, everyone!

En partenariat avec Atlas Obscura

Sélectionnée par Atlas Obscura

Cette expérience est proposée directement par un membre de la communauté Atlas Obscura et a été sélectionnée par Atlas Obscura.

Fondée en 2009, Atlas Obscura est une communauté mondiale d'explorateurs qui, ensemble, ont créé une base de données exhaustive des lieux et des mets les plus extraordinaires au monde. Les membres de la communauté organisent également leurs propres expériences, offrant un accès privilégié aux joyaux cachées du monde, aux merveilles locales et aux perles gastronomiques.

Ce qui est inclus

À manger
We'll be cooking two to three dishes and all the ingredients will be provided.
À boire
Everyone will get one bug-infused cocktail. Additional drinks—with or without bugs—can be ordered at the bar.
Équipement
All the cooking supplies will be provided.

Commentaires des voyageurs

Section de navigation pour les pages des commentaires

Le lieu

The bug-eating takes place at Darrell's Tavern in Shoreline, on Seattle's northern border. Part dive bar and part legend, Darrell’s is the place “where your dad used to drink.” Join me beneath the vintage beer signs and velvet Elvis paintings for a feast for the ages.

À retenir

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et entièrement remboursée dans les 24 heures suivant l'achat.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

46 voyageurs maximum âgés de 21 ou plus peuvent participer. Important: Diners with shellfish allergies may also be allergic to insects.

Plus de conseils

Important: Diners with shellfish allergies may also be allergic to insects
David George
Bug-Eating Adventures with The Bug Chef
2 commentaires
42€/personne
2 commentaires
42€/personne