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Cuisine

Baja Chef’s Table- An edible class

Cuisine

Baja Chef’s Table- An edible class

Durée
3 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 10 personnes
Cuisine
Mexicain
Proposé en
Anglais
Cuisine

Baja Chef’s Table- An edible class

Cuisine

Baja Chef’s Table- An edible class

Durée
3 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 10 personnes
Cuisine
Mexicain
Proposé en
Anglais

Au programme

Join the guest list for this exclusive event and enjoy a private party set in an atmosphere of contemporary art + architecture at Taller de Terreno. Come and learn to prepare your favorite Mexican dishes in a relaxed environment using two of the main ingredients in Mexican cooking: chiles and corn. We will learn about some of the most famous salsas such as Mole + Enchilada sauce, after which we will make our own blue corn tortillas to indulge ourselves in the simple flavors of Mexico. Reserve your spot now ~ only 20 seats available. This is a private, exclusive Taller de Terreno event.

Cuisine

Cuisine

Expériences Airbnb
  • Des cuisiniers passionnés

    Découvrez des recettes traditionnelles et écoutez les anecdotes personnelles d'hôtes locaux.

  • Des cadres intimistes

    Partagez un repas dans des logements uniques, tels que des fermes privées ou des toits-terrasses secrets.

  • Des expériences approuvées par Airbnb

    L'authenticité des traditions culinaires de chaque expérience est évaluée.

Votre hôte

Christa + Kevin

Christa + Kevin

Guest instructor, local linguist + culinary aficionado Ivonne Benitez is the founder and owner of Hablando Mexicano Language School in Todos Santos, Baja Sur California. She holds degrees in Bilingual Education from the University of Guanajuato and in Language Methodology by the University of Cambridge. Her passion for teaching takes you to a new level of cultural immersion — one that mixes the elements of language, lifestyle, the gastronomy, etc.. She is always eager to share the traditions, the culture, the sayings, the cooking and the love for Spanish, Mexico and its people.

Ce qui est inclus

À manger
Cost includes 3-hour cooking class with basic Spanish vocabulary lesson, all food + necessary cooking ingredients for dinner,…
À boire
A rooftop toast just before sunset will include two drinks of your choice, including a local red wine from Guadalupe Valley…

Le lieu

Taller de Terreno ("Field Workshops") welcomes you to our private, sustainable ranch setting located completely off-grid on 3.5 acres of Pacific coastal desert terrain. Baja Chef's Table will bring you into TDT's recently architected modern home, art studio + gallery -- the kitchen at the structure's heart. There you will learn to prepare traditional foods of Mexico while you practice your Spanish, sip sunset drinks on our rooftop, and feast.

À retenir

Conditions d'annulation

Pour bénéficier d'un remboursement intégral, annulez au moins 7 jours avant la date de début de l'expérience ou jusqu'à 24 heures suivant l'achat.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

10 voyageurs maximum âgés de 18 ou plus peuvent participer. Chaque voyageur doit se renseigner sur les ingrédients utilisés et informer l'hôte de toute allergie ou restriction alimentaire. Les voyageurs doivent également tenir compte du fait que la…

Plus de conseils

This is a casual event, meant to be educational, meaningful + fun. Guest instructor Ivonne Benitez brings us the flavors + colors of Mexico. In true fiesta form, we will enjoy the meal we cook together, paired with tastes of Guadalupe Valley wine + Oaxacan mezcal as a festive conclusion to the class
Christa + Kevin
Baja Chef’s Table- An edible class
Nouvelle expérience
72€/personne
Nouvelle expérience
72€/personne