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dégustation de café

Laboratoire de torréfaction de café en haute altitude

dégustation de café

Laboratoire de torréfaction de café en haute altitude

69 commentaires
Durée
2 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 8 personnes
Inclus :
À manger, À boire
Proposé en
Anglais
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Laboratoire de torréfaction de café en haute altitude

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Laboratoire de torréfaction de café en haute altitude

69 commentaires
Durée
2 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 8 personnes
Inclus :
À manger, À boire
Proposé en
Anglais

Au programme

The coffee lab will begin with a glimpse into the coffee farmer's journey from crop to cup (i.e. the coffee tree, harvesting the fruit, and its processing) in a short film that will cover coffee history and the legendary goat that discovered coffee in Ethiopia. Next, we'll roast some coffee together, discovering the importance and impact 'roasting' has on the quality of the coffee and what differentiates specialty coffee. We will then stir it up with a "cupping" session, which is the standard method of taste-assessing single-origin coffees from different regions. This will be a blind coffee tasting that will be paired with bites/snacks that enhance the notes of the coffee. Afterwards, I will turn everyone into expert brewers by preparing coffee using three or four different methods of brewing utilizing different coffee tools (i.e. V60, Chemex, Aeropress, Syphon, cold brewer, etc). Here, you will see how the same blend of coffee can taste so different just by selection of brewing method. Everyone will leave with a sample of Catalina Island Roast Coffee to try at home.

Votre hôte

Lorren

Lorren

A 4-star restaurant accountant and "coffee" magazine publisher, I found a new appreciation for coffee when I visited Hawaiian coffee farms and observed the process from harvest to roast. No longer was coffee just a caffeine jolt to get me functioning in the morning, but I think of it as a labor of love, savor each sip and imagine its path from crop to cup. Transitioning to a roaster on Catalina Island was second nature as I had been roasting coffee at home for over 10 years. Watching the beans from first crack and up to the second crack, then tasting it...truly a priceless pleasure to share.

Ce qui est inclus

À manger
Fruits, chocolate & goods
À boire
Artisan Roast Coffee Several single origins to taste; our special blend to home-brew. There will also be various brewing…

Photos des voyageurs

Commentaires des voyageurs

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Le lieu

This experience takes place at our mountain chalet nestled at 7000 ft in the tree-lined forest of Big Bear. We will taste many coffees from different regions and various brew methods; we will even roast coffee. Come and get to know the amazing coffees I roast at sea level on Catalina Island weekly and compare the high altitude coffee we will roast in this lab.

Disponibilité

À retenir

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et entièrement remboursée dans les 24 heures suivant l'achat.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

8 voyageurs maximum âgés de 18 ou plus peuvent participer. Please complete the verification process within 3 days of booking. AIRBNB does this so that everyone in the Airbnb community can travel and host with more confidence. If this is NOT completed,…

Pièce d'identité officielle

Vous allez devoir vous prendre en photo et la photo prise devra correspondre à celle de votre pièce d'identité. Cette opération permet à Airbnb de confirmer qui participe réellement à l'expérience. Vous n'aurez à le faire qu'une seule fois.

Plus de conseils

The event will start 5-10 minutes after the hour indicated. When booking, please mention any food allergies and caffeine intolerance level. There are a flight of stairs to entrance.
Lorren
Laboratoire de torréfaction de café en haute altitude
69 commentaires
À partir de 52€/personne
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À partir de 52€/personne