Aller directement au contenu
cours de cuisine

Atelier de fabrication de miso

cours de cuisine

Atelier de fabrication de miso

7 commentaires
Durée
3 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 6 personnes
Inclus :
Équipement
Proposé en
Anglais
cours de cuisine

Atelier de fabrication de miso

cours de cuisine

Atelier de fabrication de miso

7 commentaires
Durée
3 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 6 personnes
Inclus :
Équipement
Proposé en
Anglais

Au programme

If you love Japanese cuisine, you have tasted Miso and you may be liked it. However, it's not clear what Miso is and how it's made, isn't it? So, let me show you all the technic of homemade Miso with some information to help you understand it deeper. Firstly I will explain to you about the process and the ingredients and then you will mix all the ingredients to take the Miso back home. You would need 3-12 months to ferment it. The process takes a while but this experience will be a unique souvenir in the end. The handbook I made and after support by e-mail will guide you through the fermentation process so that you won't suffer after the workshop. The level of the workshop is from beginners to experts. Please feel free to ask me any questions about Miso. (Ingredients are all organic or naturally produced)

Votre hôte

En savoir plus sur Akane

Akane

Hi :) I call myself Travelling Fermenter, who have now been travelling and teaching about homemade Miso for the last several years. The 1st time I ever made homemade Miso was in 2011. I didn’t expect the homemade Miso to taste so good. The taste was not only salty but a bit sweet and full of Umami. I was really thrilled because it had a richer taste than the miso you can buy on the market. This firs​t experience encouraged me to organize Miso workshops from Norway to NewZealand. Offering Miso workshop is the most favorite thing. I'm sure that my workshop is a very unique and unforgettable experience and the Miso you make will be a special souvenir to bring back home with you. Currently, I host the same workshop in Tokyo. Please chose whichever​ suitable for​ your schedule. https://www.airbnb.jp/experiences/1003976

Ce qui est inclus

Équipement
+ All the ingredients for 1kg of pre-fermented Miso + The handbook for tastier homemade Miso + Follow-up e-mail support

Photos des voyageurs

Commentaires des voyageurs

Section de navigation pour les pages des commentaires

Le lieu

I will conduct the workshop at a shared cafe. It's close to all the popular spots in Yokohama area. The link below will show you how to access there. https://www.travelling-fermenter.com/access-to-bluff-terrace

À retenir

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et intégralement remboursée dans les 24 heures suivant l'achat, ou au moins 7 jours avant qu'elle ne commence.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

6  voyageurs maximum de tout âge peuvent participer. This workshop is child-friendly, but please be reminded that space is limited.  Please let me know in advance if you want to join the workshop with your children. ​  + Up to age 12     You can bring…

Plus de conseils

The fee doesn't include - A container for the Miso - Transportation fees - Shipping fees ( but I will help you ship your Miso with no charge)

Les expériences Airbnb sont sélectionnées pour leur qualité

Les expériences Airbnb sont sélectionnées pour leur qualité

  • Des experts locaux

    Animées par des locaux, passionnés par leur activité et l'endroit où ils vivent.

  • Petits groupes

    Avec des groupes de taille réduite, vous ne risquez pas de vous perdre dans la foule.

  • Des critères exigeants

    Chaque expérience est évaluée en fonction de l'accès privilégié qu'elle offre.

Akane
Atelier de fabrication de miso
7 commentaires
43€/personne
7 commentaires
43€/personne