Aller directement au contenu
dégustation

Expérience culinaire : le vinaigre balsamique

dégustation

Expérience culinaire : le vinaigre balsamique

144 commentaires
Durée
2 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 8 personnes
Inclus :
À manger
Proposé en
Anglais, Italien
dégustation

Expérience culinaire : le vinaigre balsamique

dégustation

Expérience culinaire : le vinaigre balsamique

144 commentaires
Durée
2 heures
Taille du groupe
Jusqu'à 8 personnes
Inclus :
À manger
Proposé en
Anglais, Italien

Au programme

Nonantola (Campazzo) in The province of Modena,(Maranello FERRARI CAR -20 min) about half an hour in the Northwest of Bologna,(DUCATI MOTORBIKE,35 min, LAMBORGHINI CAR 10 min) is the only and exclusive area in the world where Aceto Balsamico Tradizionale di Modena (ABTM D.O.P.) is produced, a traditional Emilian cuisine made with Cooked grape must, natutally fermented and vinegarizated, nothing is added and then aged for at least twelve(12) years or Twenty five (25) and until fifty years or more. You will be immersed in a tasting experience (10 different kinds of aged vinegar) and understanding of the aging process of this masterpiece of Italian culinary tradition. On request IN ADVANCE (2 days at least) at the end of the visit you could taste the flavours of traditional balsamic vinegar of Modena in typical dishes (crescentine, prosciutto, salame, formaggio, Parmigiano Reggiano, vino, frittata, fragole, caffè, liquore) and you could buy a Giugiaro bottle of 100 ml of 12 or 25 years old vinegar, both at a special price

Votre hôte

Guido

Guido

Two generations of Traditional Balsamic Vinegar's P.D.O. (Protected Denomination of Origin) Producers. Just a Passion,Tradition of my Family started in 1968 when I was Born: Infact when a Child borns in a Family the father goes to buy the Set of Barrels for the new Baby..this will be the gift for his marriage after 20,30 years..

Ce qui est inclus

À manger
BALSAMIC TASTINGS SPARKLING WINE,FRESH WATER(welcoming time)PARMIGIANO REGGIANO 24 MONTHS, STRAWBERRIES OR ICE CREAM with…

Photos des voyageurs

Commentaires des voyageurs

Section de navigation pour les pages des commentaires

Le lieu

After parking the visitors can enjoy the visit the place where I keep my barrels for my aged Balsamic Vinegar(Acetaia), located 20mt from the main building.... and start to enjoy Balsamic Vinegar......

Disponibilité

À retenir

Conditions d'annulation

Pour bénéficier d'un remboursement intégral, annulez au moins 7 jours avant la date de début de l'expérience ou jusqu'à 24 heures suivant l'achat.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

8  voyageurs maximum de tout âge peuvent participer. no special activities are requested

Plus de conseils

The aging process requires cold temperatures in winter and hot in summer so be prepared with the appropriate equipment. Don't forget the photo/video camera.
Guido
Expérience culinaire : le vinaigre balsamique
144 commentaires
À partir de 35€/personne
144 commentaires
À partir de 35€/personne