Aller directement au contenu
Cuisine

Let's make Gluten-free "Takoyaki"

Let's make Gluten-free "Takoyaki"

Duration:2 heures en tout
Includes:Nourriture
Languages:Proposée en Anglais

À propos de votre hôte

I am owner of Vegan x Gluten-free Lab., researching VxGF recipes and holding cooking classes regularly. I try to make my recipes as simple as possible for people to try at their home without any stress and have a fun.
Sayuri
Sayuri
Sayuri
Sayuri

Au programme

Takoyaki is a traditional & soul food of Osaka, it's a round fried ball of a small piece of octopus in it, and usually made by wheat flour. So, at this experimental, we will learn a recipe that how to make them gluten-free by using rice flour. Vegan or vegetarian recipe is also available upon request. Traditionally, Takoyaki is a family or friend gathering food, so this is a perfect…

Ce qui est fourni

Nourriture
Gluten-free Takoyaki Gluten-free, Vegan, and Vegetarian friendly

Commentaires des voyageurs

Section de navigation pour les pages des commentaires

Le lieu

SALTVALLEY, a rental kitchen space located at Ashiharabashi station of JR Osaka loop line. It's only 2 mins walking from Ashiharabashi station.

Points à retenir

Conditions d'annulation

Toute expérience peut être annulée et entièrement remboursée dans les 24 heures suivant l'achat.

Politique de communication

Communiquez toujours par l'intermédiaire d'Airbnb. Pour protéger votre paiement, ne transférez jamais d'argent et ne communiquez pas en dehors du site ou de l'application Airbnb.

Critères requis pour les voyageurs

Un maximum de 6 voyageurs âgés de 18 ou plus peuvent participer.
Sayuri
Let's make Gluten-free "Takoyaki"
1 commentaire
31€/personne
1 commentaire
31€/personne